Трактори и багери

Трактор Steyr Terrus CVT

Тези трактори се предлагат в три модела – 250 , 270 и 300 к.с. номинална а мощност.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Новата серия трактори Terrus CVT на STEYR дефилира за първи път в рамките на изложението Агритехника в Хановер, като носител на приза „Машина на годината“ за 2016-та.
Производството на новата серия стартира през септември в завода на CNH в Св. Валентин, Австрия. Трита модела Terrus CVT на STEYR са оборудвани с мощни 6,7-литрови двигатели NEF от FPT Industrial.

Тези трактори се предлагат в три модела – 250 , 270 и 300 к.с. номинална а мощност.

Ефективността и ниският разход на гориво на Terrus CVT наскоро са били потвърдени и от теста PowerMix на независимата асоциация DLG, резултатите от които са красноречиви – 249 грама/кВч разход на гориво. Тестът PowerMix е създаден, за да се възпроизведе типичното използване на машината от клиенти по повторяем и сравним начин!

Съотношение мощност-тегло, на тези трактори предлага значително по-висока ефективност, максимално време за работа и по-добри нива на комфорт за оператора.

Уникалното в двигателя е това, че той е единственият с eVGT турбокомпресор, който сигурява висок въртящ момент при ниски обороти на двигателя. Собствениците на Terrus CVT ще могат да се похвалят и с най-дългите сервизни интервали: по-малко време и пари се изразходват за рутинна поддръжка.

За да се справят надеждно с високите натоварвания, инженерите специално са приспособили безстепенната трансмисия.

Друго уникално нещо, което може да предостави само STEYR е двускоростен преден ВОМ. Двете скорости на предния ВОМ-1000/1000E са управляеми от кабината.

Новите модели Terrus CVT на Steyr могат да бъдат оборудвани със система за следене на налягането в гумите.

Изпратете запитване

Разгледай още