Трактори и багери

LS Plus 100

PLUS серията на LS е създадена да внесе повече лукс, мощност и иновативност в разнообразието от модели. Характеризира се с изключителната си ЗДРАВИНА, Лукс, Практичност и Удобство.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Серията PLUS  на тракторите LS включва модели от 70 до 100 к.с. , като се предлагат модификации с кабина или ролбар.
 
Конкретно модела, който представяме е с мощност 100к.с. и задвижване 4X4.
Трактора е оптимизиран за работа както в средни и големи земеделски стопанства , така и в животновъдни ферми.
 
Този модел  се предлага само с кабина, докато варианта със защитен рол-бар се предлага при моделите от тази серия с мощност 70 и 80 к.с.
 
Всеки трактор LS от тази серия, независимо дали се предлага с челен товарач или не, е оборудван с джойстик за управлението.
 
Модерният дизайн пък предразполага към много добра видимост от страна на оператора. Освен предните фарове, са добавени и два задни за по-добър контрол при нощна работа.
 
Дизайна на трактора е не само съобразен със съвременните тенденции , но също така е иновативен и практичен. Дължината на трактора е 4,09м., а ширината 2,09м. Височината му е 2,65м, а масата му е 4040 кг.
 
Фабрично трактора се предлага с 4 броя тежести с опция да се добавят още при нужда. Важно е да се отбележи , че модела има голям клиренс, което позволява опазване на културите и гарантира по-висока производителност особено при работа на мокър терен.
 
Двигател:
 
Двигателя при този трактор е с лесен достъп, като предния капак се отваря изключително лесно с едно докосване. Агрегатът е 4 цилиндров, дизелов, IVECO NEF с турбо-интеркуулер с водно охлаждане. Има обем 4485 куб.см., а мощността 100 к.с. при 2600 об./мин.
 
Изключително ниските нива на шум от под 81децибела и ниските нива на вибрации, позволяват на тракториста да работи комфортно, дори при много дълъг работен ден. Двигателят отговаря на най-високите еко-нормитTier4 и е изключително икономичен.
 
Резервоарът за гориво при този модел е 100 л. , което гарантира дълга работа в полето с едно зареждане.
 


Кабина
 
Дизайна на трактора е също така съобразен с комфорта на оператора.У добната кожена седалка е хидравлична с няколко степени на регулиране. Местотположението на всички лостове и инструменти е подбрано за максимално удобство и практичност.
 
Кабината на LS е луксозна…, има парно, климатик и филтриране на въздуха. Оборудвана е и с подходяща озвучителна стерео система, състояща се от оптимално разположени тонколони и съвременен плейър.
 
 

Трансмисия и кормилно управление:
 
Този модел трактор е оборудван със скоростна кутия от типа Power Shuttle. Скоростите при основният модел са 20 напред и 20 назад.
 
Като опция, трактора може да се поръча и с Криипър, при което скоростите напред стават 40. Крийпъра се използва за приложения, които изискват изключително бавни скорости.
 
Съединителят в тази серия трактори е многодисков, в маслена баня. Реверсът на трактора се управлява изключително лесно с малко лостче вляво от волана.
 
Модела е оборудван с хидростатично кормилно управление.  Волана е ергономично проектиран с допълнителна функция да се наглася вертикално в зависимост от предпочитанията на оператора.
 
Дизайнерите на модела са постигнали допълнително по-голям ъгъл на завиване от 55 градуса, което от своя страна намалява радиуса на 3,25 м., давайки по-добра маневреност, специално при по-тесни пространства и ферми.
Важно за този трактор е и да се отбележи, че предният мост е водо и ръждоустойчив.
 
Хидравлична система и BOM:
 
Хидравличната система при този модел е с 2 независими хидравлични помпи, което гарантира безпроблемното прикачване и работа с по-енергоемък инвентар .
 
Капацитета на помпите е 78,7 л/мин., като от тях 56 л. са за навесната система, а останалите за хидравличното управление.
 
Навесната система е триточкова с товарен капацитет от 3000 кг. Тя е с хидравлично управление и контрол на позицията от кабината на трактора. Фабрично, трактора също така има изведени 3 двойки хидравлични клапи за различни комерсиални приложения и инвентар.
 
Силоотводният вал на трактора е независим, с мокър съединител и се характеризира с 3 степени от 540,750 и 1000 оборота в минута .Управлява се от бутон в кабината на трактора.
 
Навесната система се контролира електронно чрез пулт в кабината,като има и опция за авто нивелиране на инвентара при неравни терени.

Технически параметри:
Двигател: IVECO NEF - 4 цилиндъра.
Мощност: 100 к.с.
Обем:  4485 куб.см.

Трансмисия: 4х4
Скорости: Скоростна кутия Power Shuttle с 40 предни и 40 задни скорости.
Навесна система: Триточкова с товарен капацитет - 3000 кг.
Фабрично изведени 4 предни и 6 задни хидравлични клапи.
ВОМ: Независим с три степени - 540/750/1000 об./мин.
КабинаКлиматик, Парно, Филтриране на въздуха, Озвучителна стерео система

Обща ширина на трактора: 2019 мм.
Общо тегло на трактора:  4040 кг.

Произход: Южна Корея.
Гаранция: 2 години пълна гаранция от завода производител.

Изпратете запитване

Разгледай още