Техника и инвентар

Пръскачка прикачна TOSELLI

Качеството на щанговите пръскачки се определя основно от качеството на щангата, а тя от своя страна има основна тежест в крайната цена. Пръскачките ''TOSELLI'' не само отговарят на всички норми за безопасност на работа с химически препарати, но в тях конструкторите от ''TOSELLI'' са заложили най- високи стандарти за надеждност, простота на управление и висока призводителност.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Пръскачка ''TOSELLI'' модел ''Avenger PLUS'' с обем на резервоара 2420л., полиетиленов резервоар, щанги с размер 18, 21, 24 м. прахово боядисани( неръждаема стомана по избор) паралелограм с пневмо-хидроакумулатори и независимо регулиране на наклона на всяко рамо. Компютъра е модел В300 контролиращ нормата на пръскане. Компютъра е свързан с единичен кабел, т.н.система ''лесна връзка'',като по този начин се избягват дебелите кабели от пръскачката към кабината.По избор може да се сложи компютър модел В400-UD контролиращ нормата на пръскане с вграден GPS  монитор и възможност за изключване на секции( по избор)- за избягване на двойно третиране на площите.

Стандартното оборудване включва система за измиване с 240л. резервоар, маркуч с филтър за самозареждане, измиване на пръскачката без източване на основния резервоар, електронен нивомер, смесител за препарати и засмукване от външен съд, U -образен теглич за следване на дирите на трактора, регулируема колеа от 135 до 225см./70см.

Пръскачка ''TOSELLI"  модел ''Marvel PLUS'' e обем на резервоара 3150л.,полиетиленов резервоар,щанги с размер 18, 21, 24 м. прахово боядисани( неръждаема стомана по избор) паралелограм с пневмо-хидроакумулатори и независимо регулиране на наклона на всяко рамо.

Компютъра е модел В300 контролиращ нормата на пръскане. Компютъра е свързан с единичен кабел, т.н.система ''лесна връзка'',като по този начин се избягват дебелите кабели от пръскачката към кабината.По избор може да се сложи компютър модел В400-UD контролиращ нормата на пръскане с вграден GPS  монитор и възможност за изключване на секции( по избор)- за избягване на двойно третиране на площите.

Стандартното оборудване включва система за измиване с 240л. резервоар, маркуч с филтър за самозареждане, измиване на пръскачката без източване на основния резервоар, електронен нивомер, смесител за препарати и засмукване от външен съд, U -образен теглич за следване на дирите на трактора, регулируема колеа от 160 до 225см./70см.

Пръскачка ''TOSELLI'' модел ''Wonder PLUS'' e с обем на резервоара 4200л., полиетиленов резервоар, щанги 21,24 и 27 метра,прахово боядисани( неръждаема стомана по избор) паралелограм с пневмо-хидроакумулатори и независимо регулиране на наклона на всяко рамо.Стандартното оборудване включва: система за измиванес 240л. резервоар, маркуч с филтър за самозареждане, измиване на пръскачката без източване на основния резервоар, електронен нивомер, смесител за препарати и засмукване от външен съд, пневмачитни спирачки, автоматично управление на гумите за следене дирите на трактора, джойстик за управление на щангите.

Изпратете запитване