Техника и инвентар

Техническо описание

Хедерът за прибиране на слънчоглед се произвежда както във фиксирана, така и във сгъваема версия, с диапазон от 5 до 12 реда и междуредово разстояние от cm. 45, 50, 60, 70, 75, 80 и 90.

Тази глава е подходяща и за събиране на сусам и сорго и може да бъде допълнена при поискване с хидравлични странични шнекове , подходящи за подобряване на транспортирането на продукта вътре в главата. Състои се от рамка със сменяема и регулируема закрепваща маска за свързване с всеки модел комбайн .

Захранващ шнек: захранващият шнек е с променлива стъпка и е оборудван с регулируеми лопатки според ширината на канала на комбайна.

Вдлъбнати качулки: загубата на продукта е сведена до минимум благодарение на особената форма на качулките, вдлъбнати и с оформена навътре.

Събирателни групи: изработват се с водонепроницаеми електрозаварени профили и са защитени с процес на катафореза. Движението се предава с вериги с автоматичен обтегач , а събирането на продукта става с двоен гофриран ремък и посредством противоположно въртящи се стоманени дискове с покритие от волфрамов карбид.

Изпратете запитване

Разгледай още