Техника и инвентар

Дискова брана Lemken Rubin

Дисковите брани на Lemken са едни от най- качествените почвообработващи машини предлагани на пазара. В зависимост от нуждите на земеделското стопанство Lemken модел Rubin се предлага на пазара с различни технически характеристики.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Дискова брана Lemken модел Rubin е масивна брани с 2 реда самостоятелни дискове Ф 610 х 6 мм ,идеална за обработка до 15 см дълбочина ,с голяма сила на забиване и срязване на растителните остатъци, много добро разрохване, подравняване и смесване на сламата.Подходящи както за леки така и за тежки почви. 
Независимото окачване на дисковете в комбинация с изключително силни пружини ,контролиращи натиска върху всеки отделен диск, позволяват на Rubin 9 да копира всяка неравност по терена и да работи

без да набира кал и органични остатъци. Браните „ Rubin “ изискват около 40 к.с. за всеки линеен метър работна дължина ( 45 к.с при наклонени терени ). Специалните аксиално-радиални лагери са предпазени от проникване на кал,прах,вода и нямат нужда от смазване.При контакт с камък или друго препятствие,полусферичните дискове,независимо един от друг, се отклоняват нагоре,а след преодоляване на препятствието пружините бързо връщат дисковете в работно положение.Това предпазва браната и дисковете от претоварване и аварии.Пружинни подравнители контролират разпределянето на потока земна маса,като по този начин способстват перфектната работа на браната.

Изпратете запитване

Разгледай още