Трактори и багери

Трактор KUBOTA Серия L2

Моделите от серия L2 са разделени на три модела:

L2-421 – 45.5к.с.
L2-501 – 50к.с.
L2-602 – 62.3к.с.
Техническо описание Изпратете запитване Изтегли брошура

Техническо описание

Тракторите са оборудвани с четири цилиндров дизелов двигател Кубота, който допринася за по-висока производителност, надеждност и икономичност.

Триизмерната горивна система на Кубота (E-TVCS) позволява увеличен въздушен
поток в горивната камера, за да произвежда по-голяма мощност, ефективност и
по-чисти емисии. Системата на дизеловия двигател на серията L2, използва
двигател с по-голям обем и генерира по-малко шум и вибрации.

HST PLUS
Усъвършенстваната технология на КУБОТА направи управлението на трактора толкова просто, колкото да се управлява кола.
HST Plus на Kubota дава възможност за управление както на хидравличната помпа, така и на задвижващия мотор – всичко това с една проста операция.
Благодарение на функциите си, които могат да регулират работния диск на помпата и работния диск на двигателя между два етапа, можете да извлечете максимума от HST Plus, независимо дали предпочитате ръчно или автоматично управление.

HST PLUS – Хидростатична трансмисия
Направени са подобрения за голяма мощност и производителност на хидростатичната трансмисия и за това е преименувана на: HST Plus. Автоматичният контрол на HST помпата и двигателя Ви дава оптимална производителност, независимо от задачата, условиятана работа или експертния опит на оператора. В допълнение, HST Plus включва хидравличен серво механизъм, който намалява налягането, необходимо за натискане на педала на HST. Този механизъм осигурява по-плавно управление и по-добър контрол, независимо от размера на товара.

GST – Скоростна предавка с плъзгане
Ексклузивният GST на Kubota разполага с 24 предни и 16 задни предавки (включително пълзящи скорости) и работа без съединител за максимално улеснение
на оператора. Освен това, неговата електронно контролирана хидравлична система Ви позволява да превключвате в движение с изключителна прецизност.

FST – Напълно синхронизирана главна и трансферна трансмисия

Икономичният FST на Kubota осигурява 16 предни и 16 задни предавки  (вкл. пълзящи скорости) по време на движение. Плавната работа, бързата смяна на посоката с лоста  и надеждността правят FST идеално подходящ при обработка на почвата и работа с челен товарач.

6-скоростна Hydro Dual Speed (H-DS) Hi-Lo функция
Вече разполагащ с три скорости на превключване на обхвата, HST Plus на Кубота има лост за превключване между високи и ниски скорости във всеки диапазон, разширявайки възможностите си до шест общи скорости. След като сте задали предпочитаната скорост на превключване на обхвата, можете лесно да превключвате H-DS между високите и ниските скорости, докато се движите. С едно докосване на бутона за избор на режим, можете да активирате Auto H-DS за автоматично превключване на високи / ниски скорости.

Контрол на реакцията на HST
Скоростта на реакция на HST може да се контролира с един поглед на LCD панела.  Ако вашата задача изисква бърза реакция, можете да изберете настройката FAST . Тази настройка е идеална за употреба по време на работа, свързана с товарач.        Ако задачата се нуждае от по-постепенна реакция, която се използва за работа на трева, изберете настройката SLOW.

Автоматично подаване на газта
Функциите за автоматично включване на газта свързват педала на HST и дросел клапата на  двигателя, като синхронизират скоростта на трактора и оборотите на двигателя. Това значително опростява работата на трактора и спомага за намаляване на разхода на гориво. Сега всичко, което трябва да направите, за да контролирате скоростта на трактора и оборотите на двигателя е да натиснете педала HST.

Серво управление
Реагиращото хидростатично серво управление улеснява всяка работа. Правите редове и трудните завои се взимат гладко, докато управлението остава лесно и безпроблемно, при тежък товар или при използването на челен товарач.

Накланящ се волан
Накланящият се волан при тракторите от серия L2 осигуряват широк ъгъл на накланяне за максимален комфорт. Просто трябва да стъпите на педала за регулиране, да наклонитеволана, за да изберете идеалната си позиция, и да заключите за най-удобнoтo работнo положение. Натиснете отново педала, за да отключите волана.

Нисък шум и ниски вибрации
С по-ниски нива на шум и вибрации, можете да продължите да работите по комфортно. Това помага да се елиминира умората на оператора, особено след дълги часове на работа.

Серията L2 предлага ниво на комфорт, което Ви осигурява по-голяма производителност. Някои от акцентите включват удобна луксозна седалка и достатъчно място за краката,така че можете да протегнете краката си по време на работа. Големият контролен панел предлага лесен достъп до операционните и хидравличните уреди за управление и лостовете. Накратко, това е концентриран център за управление предназначен за Вас. А интериорната облицовка, с ергономичен
водач на лоста и дизайна на конзолата, придава на кабината изтънчен вид. Комфортът на серията L2 може наистина да Ви потопи в лукса.

Луксозният климатик в кабината може да увеличи охлаждането, отоплението и вентилацията на въздуха за по-голям контрол на температурата. Можете да превключвате между вътрешна рециркулация и външна вентилация: охлаждате кабината си бързо и напълно с режима на вътрешна вентилация, а въздухът в
кабината ще остане свеж. Двустепенната климатична система, с температурна разлика -14° – 2° C, насочва по-хладния въздух към горната част на тялото на оператора, докато изпраща по-топъл въздух към краката. И цялата климатична система е повдигната за да се осигури достатъчно пространство в кабината.

Изпратете запитване

Разгледай още