Трактори и багери

Трактор KUBOTA Серия B2

Компактните (малките) трактори KUBOTA са представени от моделите:

B2201 – 20к.с.,
B2231 – 23к.с.,
B2261 – 26к.с.,
B2311 – 31к.с.
Техническо описание Изпратете запитване Изтегли брошура

Техническо описание

Отличната ергономичност, капацитетът и лекотата на управление позволяват на компактните трактори от серия B2 позволяват максимална производителност въпреки малките габарити и малкото конски сили. Висококачествените компоненти собствено производство на Кубота – двигателя, трансмисията и осите гарантират дълготрайност и надеждност при активна работа.

Тракторите от тази серия са оборудвани с три и четири цилиндрови дизелови двигатели Кубота.

Серията B2 е оборудвана с еднолостов контролен панел, който позволява лесно и ефективно управление на различни функции. Хидравличната система може лесно да се надгради до пет хидравлични двойки изводи.

Компактните трактори серия В2 предлагат максимален комфорт благодарение на новата интегрирана кабина. Четириколонната конструкция с извити прозорци предлага по-добро усещане за пространство и поле на видимост. За по-лесно влизане и излизане в трактора вратите могат да се отварят широко.

Компактният трактор KUBOTA В2 е идеалният помощник за малки стопанства, лични дворове, голф игрища, паркове и др. Може да се използва и за комунални нужди като има голяма гама от прикачни инструменти с които може да се комбинира.

Изпратете запитване

Разгледай още