Трактори и багери

Трактор Steyr Terrus

Два модела, оборудвани с високо ефективни и надеждни Еcotech двигатели и капацитет от 271 или 300 к.с., с обем надвигателя 6728 см3.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Два модела, оборудвани с високо ефективни и надеждни Екотех двигатели и капацитет от 271 или 300 к.с.Чрез своeтo идеално тегло модела  Terrus CVT е подходящ както за бързи задачи (транспорт), така и за тежка употреба на поле. Моделът Tersus има  изключително комфорта и луксозна кабина. Styer Terrus притежава едни от най-новите технологии, като например S-TECH, S-GUIDE, ISOBUS III и Easy-Tronic II и други.

Трансмисията на STEYR CVT е с 4 директни механични предни предавки и 2 задни. В следствие на интелигентното разпределение на въртящия момент 75% от мощноста на двигателя се предава механично, а хидростатичното участие е сведено до минимум, като по този начин загубата на мощност е минимална.Това позволява максимално оползотворяване на цялата мощност на двигателя при всякъкъв тежим на работа. Двойния съединител, използван от STEYR, синхронизира смяната на предавките много бързо и плавно, без прекъсванен теглителната сила, което е най -важното условие за дълъг живот на скоростната кутия. Хидростатичната система на STEYR CVT е Bosch-rexroth и е с дебит 110см3. Разположена е в достъпна кутия, за лесно обслужване и поддръжка. S-TRONIC - умната система за управление. Тя синхронизира работата на двигателя и трансмисията, като автоматично разпознава режима на движение и работа. При това двигателя работи с най-ниски обороти, като по този начин намалява разхода на гориво и подобрява производителноста. Благодарение на S-TRONIC системата за управление оборотите на ВОМ не се променият, независимо от оборотите на двигателя.

Изпратете запитване

Разгледай още