Трактори и багери

Трактор Steyr Profi Classic

Steyr Profi - тракторът, с който няма да ви се наложи да сменяте и поддържате DPF филтър.Цялата серия на Profi e оборудвана с FPT Industrial NEF4.5 литра, 4 - цилндров или FPT Industrial NEF6.7 литра, 6-цилиндрови двигатели, които работят със система за пречистване на изгорелите газове '' Hi-eSCR без филтър за твърди частици DPF. Със Steyr Profi, не само спестявате хиляди лева( евро) от липсата на необходимост да сменяте този толкова скъп филтър, но и се наслаждавате на пълната мощност на вашия Steyr при минимален разход на гориво. Модели с различна мощност от 116к.с., 125к.с.,135 к.с., 145к.с.STEYR Profi Classic е с 4 или 6 цилиндрови двигатели интерколер с турбо.Трансмисията е Power Shift и Power Shuttle, а възможния диапазон от предавки е 24х24,48х48, 16х16,32х32, 17х16. Максималната транспортна скорост е 40 или 50 км.ч.

Хидравличната система стандартно и е с капацитет 80л.мин. ,но при желание може да се увеличи до 113 л.мин.
Капацитета на повдигане на задната навесна система е 7 864 кг.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Трансмисия тип ''PowerShift'' e във вариант 16х16 или 17х16. По избор към тази трансмисия моде да бъде прибавен модул за автоматично превключване на скоростите в зависимост от скороста и натоварването на трактора.Технологията на двойния съединител осигурява бърза и плавна смяна на предавките, без прекъсване на теглителната сила, което е много важно условие за дълъг живот на скоростната кутия и другите компоненти в силовата верига на трактора, като мостове и крайни предавки.S-TRONIC - умната система за управление. Тя синхронизира работата на двигателя и трансмисията, като автоматично разпознава режима на движение и работа. При това двигателя работи с най-ниски обороти, като по този начин намалява разхода на гориво и подобрява производителноста. Благодарение на S-TRONIC системата за управление оборотите на ВОМ не се променият, независимо от оборотите на двигателя.

Активен контрол на спирането на Steyr CVT е още едно от добрите решения при разработването на серията. То осигурява безпроблемно спиране и тръгване дори и при голям наклом, без значение от товара, намалява използването на съединителя и спирачките, което води до по дълъг живот на тези важни възли. 

Изпратете запитване

Разгледай още