Трактори и багери

Трактор Steyr Kompakt

Новата серия трактори на STEYR – Kompakt Ecotech съчетава в себе с мощен двигател и компактни размери! Мощност на двигателя от 75 до 115 конски сили, компактни размери, тесни гуми и регулируема колея – всичко това е съчетано в новия Kompakt Ecotech! Отличната видимост във всички посоки го прави най-добрия избор за трактор на за работа със челен товарач или предна навесна система. STEYR – Kompakt повече маневреност, повече удобство, повече компакт.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Новият FPT F5C 4 - цилиндров common-rail двигател на STEYR Kompakt е  създаден с една основна цел- да се намали разхода на гориво.Благодарение на постоянния сремеж на инженерите на STEYR новият двигател достига максималната си мощност при окономичните 1800 оборота.Това не само намалява разхода на гориво, но също допринася и за ниските нива на шум и вибрации в кабината.Въртящият момент е 457 нютон метра при 1500 оборота. Трансмисията е по- избор на клиента - стандартната  е с 12 предавки напред и 12 назад. ''Power shuttle'' за лесна промяна на посоката на движение, без съединител, опционална 24 напред и 24 назад с дву скоростен ''Powershift''( Hi, Lo), Powerclutch - aктивиране на съединителя с копче на скоростния лост,Power shuttle за лесна промяна на посоката на движение,без съединител.

Серията Kompakt е подходящa за работа в междуредието, стандартно оборудванa с тесни гуми. Предни 280/85/R28, задни 340/85/R38 с регулируеми джанти, в комбинация с компактните си размери го правят най- добрия трактор за леките операции в вашето земеделско стопанство.

Изпратете запитване

Разгледай още