Трактори

Трактор Kubota Серия МGX

Новите модели на трактори Kubota серия МGX-III съчетават в себе си мощност, комфрот, отлична трансмисия.Модерната технология на двигателя го прави много продуктивен при работа в тежки теренни условия с голяма ефективност и отлична съвместимост с околната среда.Това прави работата ви изненадващо лесна и удобна с неговата 8-степенна ''Powershift'',трансмисия, Bi-speed система за завиване на предния мост и неимоверно мощна навесна система.Можете да използвате пълноценно неговите възможности, за да достигнете висока ефективност.
Техническо описание Изпратете запитване Изтегли брошура

Техническо описание

Моделите от новата серия МGX-III на тракторите Кубота са пет, като на всички те двигателите са 4-ри цилиндрови. Двата модела М95GX III  и M105GX III са с V3800 двигател с обем 3769 см.3 съответно с 104к.с., и 111к.с. Следващите три модела М115GX III, M125GX II и М135GX III са с двигател V6108 с обем 6124 см.3

Високоефективните двигатели са не само икономични и чисти, те също така са и много ефективни от гледна точка  на производителността. Двигателите отговарят на  строгите изисквания на най-новите европейски стандарти.Ефективната комбинацияот система за впръскване на горивото ''Common Rail'', заедно с катализатор''SCR'', водно охлаждане и рециркулация на отработените газове'' EGR'', филтър за твърди частити ''DPF'' и каталитичен преубразувател за дизелово окисление ''DOC'' правят това възможно. Това допринася  не само за защита на околната среда но и получавате и много други ползи: по-висока ефективност, по-нисък разход на гориво и по малко шум от двигателя.Какво промени Кубота в тези нови модели:новите двигатели са с понижени маскимални обороти на двигателя V3800 от 2600 оборота в минута до 2400 оборота  в минута.Това подобрение води до по-голя, комфорт.Двигателя допринася не само за по-ниска консумация и по-малко  износване, но е и забележително по-тих при работа.Освен това Кубота е оптимизирал въртящия момент при всички двигатели.В резултат на това, двигателят V6108 достига своя максимум при много ниски обороти.Това също има положителен ефект по отношение на шума в кабината и консумацията на гориво.Охлаждането е подобрено чрез увеличаване на капацитета на радиатора с 30%, добавени са два нови въздухозаборници в капака на двигателя.Подобренията в двигателите означава по-висока ефективност и по-дълъг експлоатационен живот.

Трансмисията: интелигентна и лесна за оператора,трансмисията ''Intel-Shift'' позволява да сменяте предавките с натискането на един бутон.Автоматичния режим спомага при работа в често променящи се почвени условия и при наклонен терен.Трактора сам променя предавките вместо вас.Уникалната за своя клас 8-степенна ''Powershift'' трансмисия се предлага в три диапазона, като имате на разположение 24 предни и 24 задни предавки за работа на полето, които покриват широк кръг от приложения.В зависимост от ситуацията,вие дори не трябва да повдигате дясната си ръка от подлакътника, за да превключите предавките.Два допълнителни бутона са на разположение на подлакътника в обсега на ръката ви за смяна на ''Powershift'' скоростите.Като опция се предлага допълнително редуктор за пълзящи скорости като с него увеличавате броя на предавките до 32. За операции които изискват ниски скорости, като например прибиране на зеленчуци, засаждане на разсад, тази опция е задължителна.

Управление: при промяна на почвените и теренните условия, автоматичния режим е истинско предимство. Принципът тук е максимализиране на производителността чрез автоматично превключване. При движение с ремарке, скоростите на пътуване се коригират при  наклони или стръмни места, в зависимост от натоварването и позицията на газта. В режим работа на полето, автоматичната функция предотвратява натоварването на двигателя в зависимост от товара и позицията на прикачния инвентар. Можете да се концентрирате напълно върху работата си, дори и при трудни условия, без да мислите непрекъснато за смяна на предавките.Благодарение на изключителното сцепление и уникалната маневреност на MGX III, може да изпълните всяка задача на полето или пътя.Системата ''Bi-speed'' от Кубота позволява  в края на полето да завиете с едно движение, без да се налага да правите широк завой, или в тесни редове, където може да се вземе всеки ъгъл с увереност.Това става възможно благодарение на ''Bi-speed''системата: при ъгъл на завиване от 35 градуса, автоматично се увеличава скоростта на предните колела.Това прави трактора изключително маневрен. Уникално малкия радиус на завиване на МGX III е основан върху предния мост с конусни предавки.С извесния 55 градуса ъгъл на завиване можете да маневрирате с увереност дори и в най-тесните пространства. Товороподемост на навесната система  при моделите М95GX III и М105GX III e 5000kг., а при моделите М115GXIII ,M125GXIII и М135GX III e 6100кг.

Изпратете запитване

Разгледай още