Трактори

Трактор Kubota серия М5

Новите модели на трактори Kubota серия М5001 съчетават в себе си мощност, комфрот, отлична трансмисия, висока проходимост и изключително опростен оперативен контрол, с което бързо става незаменим в ежедневната работа.
Техническо описание Изпратете запитване Изтегли брошура

Техническо описание

Новите модели са с мощност от 95 к.с. и 113 к.с. Двигателят е 4-ри цилиндров с обем 3769 см3.  и отговаря на строгите изисквания на най- новите европейски стандарти. С новите си двигатели на серия М5 Кубота е подобрила изпълнението и стойностите на въртящия момент, като същевременно понижава нивото на оборотите на двигателя.Двигателя работи тихо, като предлага по-голяма устойчивост на износване и по-ниска консумация на гориво.

Двигателите разполагат с нов електронен регулатор на скоростта.След като сиситемата е активирана, скоростта остава постоянна, дори когато мощността варира.Като резултат задвижвания от ВОМ инвентар може да работи по- ефективно.Лесната за превключване трансмисия на новите модели осигурява гладка и лесна смяна на скоростите. С 36 предни и 36 задни предавки тя обхваща всички изисквания за работа на полето, в пасища и зеленчукови градини. С 6-те си синхронизирани зъбни предавки и технологията ''Dual Speed''  в три диапазона вие разполагате с 36 предни и 36 задни предавки, от които може да избирате. Това ви позволява да променяте предавките директно и изключително гладко.Само с един лост  за смяна, напълно синхронизираната трансмисия осигурява силата и ефективостта, необходими за ежедневната работа.Лесна смяна на скоростите - с електро-хидравличния реверс на Кубота М5001 можете да промените посоката по-бързо и по лесно отвсякога, без да се налага да се използвате съединителя.Лостът за реверс е в близост от лявата страна на волана.При работа с челен товарач, който изисква често движения напред-назад, това е особено благоприятно, тъй като позволява да се променя посоката, без да се налага да се натиска съединителя.Това гарантира по висока производителност.Навесната система  е II-категория позволяваща работа с тежък прикачен инвентар.Товароподемоста е 4100кг. Серията М5001 може да бъде оборудвана съответно и да стане ''ISOBUS'' трактор, с който можете да използвате всеки ISOBUS инвентар на пазара без ограничения.Това спестява време и пари и ви дава възможност да извършите работата си без усложнения. Терминалите са сертифицирани за ISOBUS.Връзката позволява инвентара с ISOBUS да се показва на мониторите IsoMatch Tellus 12 инча или IsoMatch Tellus Go 7 инча. Всички настройки на инвентара са достъпни от екрана тип ''touchscreen до седалката ви и можете да нагласите монитора според вашето желание.Секциите на прикачната машина могат да се контролират автоматично.С автоматични контрол на секциите прикачната машина може да управлява отварянето и затварянето на секциите самостоятелно.Това пести разходи и увеличава комфорта на водача. Функцията Geocontrol включена към терминалите ( опция) в комбинация с приемници GNSS позволяват да се прилага секционен контрол и/или променлива норма.Тези функциимогат да се използат с ISOBUS инвентар като прецизни сеялки, тороразпръсквачи и пръскачки.Тези функции снижават разходите и материалите като пестят време, дублиране, количеството торове и семена.

 

Изпратете запитване

Разгледай още