Трактори

Трактор KUBOTA Серия STW

Тракторите от тази серия предлагат във вариант с кабина или с предпазна рамка (ролбар),с мощности от 34, 37 и 40 к.с. За комунални нужди в допълнение към трактора се предлага:
роторна метла, фреза за сняг, снегорин, косачка с кош за събиране на трева, челен товарач с кофа, палетни вилици или щипки за бали.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Трактор Кубота модел STW 34 има  3- цилиндров  двигател Kubota с мощност от 34 к.с. и работен обем от 1647 см3.,3-степенна хидростатична трансмисия, позволяваща скорост на движение от 0-34 км.ч.,система за задвижване на всички колела, система осигуряваща екстремно малък радиус на завой - Bi Speed , заден блокаж на диференциала. Товароподемоста е 890 кг.

Трактор Кубота модел STW 37 e с 3-цилиндров дизелов двигател Kubota с мощност от 37 к.с. и работен обем от 1826 куб. см.,3-степенна хидростатична трансмисия.Система осигуряваща екстремно малък радиус на завой - Bi Speed. Напълно оборудвана шумоизолирана кабина. Независимо от задвижването, ВОМ може да се включва и изключва по електрохидравличен път, само с натискане на един бутон, като по този начин се улеснява обслужването и се повишава ефективността. Товароподемоста е 890 кг.

Трактор Кубота модел STW 40 е с 3-цилиндров  двигател Kubota с мощност от 40 к.с. и работен обем от 1826 куб.см.Постоянната мощност и повишения въртящ момент гарантират голямата еластичност на двигателя при променящи се натоварвания.Независимо от задвижването, ВОМ може да се включва и изключва по електрохидравличен път, само с натискане на един бутон, като по този начин се улеснява обслужването и се повишава ефективността. Има вариант и без кабина.

 

 

 

 

Изпратете запитване