Трактори

KUBOTA Серия RTV

Серията RTV на Кубота са мултифункционални превозни средства, които все повече започват да навлизат на пазара. Серията RTV e представена от четири основни модела в няколко модификации с различна мощност, цвят, габарити и обем на товарния отсег. Тяхното приложение е най-разнообразно: транспорт и превоз на малки товари, работа в ферми, градински центрове, хотелски комплекси, логистични центрове, аерогари, ловни стопанства, голф игрища, офроуд забавления.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Kubota RTV 400 e най-малкият и компактен представител на серия RTV. Едноцилиндров бензинов SUBARU двигател с мощност 15,5 конски сили и обем 404 куб.м. Безстепенната вариаторна трансмисия осигурява плавен и равномерен ход на RTV400 и позволява бързо развиване на максималната скорост от 40 км.ч. Товарният отсек -400кг. Позволява бързото транспортиране на тежки товари.
Kubota RTV 500 е следващия по мощност модел е RTV 500 . Той  е с 2-цилиндров бензинов KUBOTA двигател и мощност от 16,0 конски сили и максимална скорост от 40км/ч. Както и останалите модели може да се предлага в два цвята: оранжев и маскировъчен.
Kubota RTV 900 е дори когато теглите тежък товар, мощният дизелов двигател от 21,0 конски сили и стандартната 4WD система с блокаж на диференциала гарантира отлични способности и при най-екстремни условия. За разлика от своите конкуренти KUBOTA не използва ремъчни предавки. С революционната Variable Hydro трансмисия (VHT) се осигурява максимален комфорт за оператора, изключително ускорение, оптимално сцепление на всякакъв терен и напълно безопасно изкачване и спускане по наклони.
KUBOTA RTV 1140 е най-мощният представител на гамата е RTV 1140. Неговият дизелов двигател е с мощност от 25,2 конски сили, което му позволява да поеме товар от 800 килограма както и двойната му кабина предназначена за превозването и на пътници. Допълнително към него може да се монтира кабина, роторен снегорин, четка за почистване и др.
Изключително компактни и маневрени е цялата гама RTV  на KUBOTA, много добри помощници във всяка една сфера и отрасъл.

Изпратете запитване