Трактори и багери

KUBOTA Серия RTV

Серията RTV на Кубота са мултифункционални превозни средства, които все повече започват да навлизат на пазара. Серията RTV e представена от четири основни модела в няколко модификации с различна мощност, цвят, габарити и обем на товарния отсег. Тяхното приложение е най-разнообразно: транспорт и превоз на малки товари, работа в ферми, градински центрове, хотелски комплекси, логистични центрове, аерогари, ловни стопанства, голф игрища, офроуд забавления.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Готови ли сте за изцяло ново RTV преживяване.
Изцяло ново усещане за шофиране, с по – добро и гладко управление, повече място за краката и подобрена ергономичност.
Искате верен партньор, който да е здрав и надежден, доказвайки, че е готов да работи когато се налага ден след при всякакви условия.
Тяхното приложение е най-разнообразно:
  • транспорт и превоз на малки товари
  • работа във ферми
  • градински центрове
  • хотелски комплекси
  • логистични центрове
  • аерогари
  • ловни стопанства
  • голф игрища
  • офроуд забавления
Мощност когато и където Ви потрябва
RTV X900 e оборудван с три цилиндров дизелов двигател Кубота с водно охлаждане с мощност 21 к.с. и стандартна 4WD система с блокаж на диференциала и гарантира отлични способности дори и при най-екстремни условия.
За разлика от своите конкуренти, Кубота не използва ремъчни предавки.

С революционната VHT-X (Variable Hydraulic Transmission) осигурява максимален комфорт за оператора, изключително ускорение, оптимално сцепление върху всякакви терени и напълно безопасно изкачване и спускане по наклони. Оборудван е и с по големи охладители за масло, които повишават производителността и издръжливостта.

Ще сменяте по-рядко и ще поддържате по-добър контрол, благодарение на новата скоростна кутия с две скорости напред (висока и ниска), плюс неутрално и обратно.

20% по-голям и лесен за поддръжка радиатор Отворете капака и ще откриете радиатора и въздуховода, разположени високо и отпред, където въздухът е по-чист.

Това подобрява както производителността на радиатора, така и опростява поддръжката. Широкият дизайн на Кубота намалява запушването, което допълнително подобрява работата на радиатора.

Независимо от терена или натоварването, независимото окачване на всичките четири колела гарантира наистина изключително возене.

Kubota’s Extra Duty IRS (независимо задно окачване) също поставя нов стандарт за стабилност. Регулирането на височината на предното и задното окачване независимо дали имате тежък товар или изобщо няма натоварване, регулирането  ще гарантира правилната височина  за плавно движение и оптимално управление.

Пречки по пътя ?

CV предпазители и защитни прегради които ще предпазват най-критичните части на двигателя и трансмисията.

Динамично спиране

Ще се чувствате по-сигурни, особено когато пътувате надолу по дълги наклони, знаейки, че динамичното спиране осигурява допълнителна спирачна сила и по-добро управление на шофирането.

Брошура RTV X900

Изпратете запитване

Разгледай още