Трактори и багери

Лозаро-овощарски трактор KUBOTA Серия М5001 Narrow

Новата серия лозарски / овощарски трактори М5001 Narrow е разделена на 3 модела:

М5071N с мощност 73 к.с.,
M5091N с мощност 92 и 93 к.с., и
M5101N с мощност 103 и 105 к.с.
Техническо описание Изпратете запитване Изтегли брошура

Техническо описание

Тракторите за лозя и овощни градини от серия M narrow (тесни) са оборудвани с V-3800 TIE 4F 4-цилиндров дизелов двигател Кубота с ниво на емисиите 3B. Двигателят има и нов електронен контрол на скоростта, с който можете да контролирате оборотите на двигателя. Вместо три резервоара, като при предишните модели, той има само два големи резервоара разположени от двете страни отдолу на кабината.

Тракторите се предлагат в две версии на трансмисията съответно едната с 18 предни и задни предавки, както и комфортна трансмисия с 36 предни и задни предавки и двойна скорост.
При обработката на лозята и овощните градини с разпръсквачи и пръскачки, подрязването и почистването на листа изискват тесния трактор да има голяма товароподемност. Поради тази причина тракторът M5001 Narrow е оборудван с мощна навесна система.

Голяма, просторна, с перфектна ергономия – комфортната кабина с равен под на М5001N осигурява всички предпоставки за приятна и продуктивна работа с лозарския трактор. По този начин вие може напълно да се концентрирате върху вашата работа без да правите някакви компромиси по отношение на комфорта.
При работа с култури засадени на редове (лозя и овощни градини), високата маневреност е един от определящите характеристики на добрия трактор. Отличната му маневреност, съчетана с висока стабилност на движение и безопасност, прави M5001 Narrow, точния трактор за такива цели.

Изпратете запитване

Разгледай още