Трактори

Лозаро-овощарски трактор KUBOTA Серия Narrow

Tракторите от тази серия са с компактна форма , с кабина или ролбар.Предназначени са за работа в овощната градина или на лозето, както и за работа в комуналната сфера. Тракторите са три модела М7040N, M8540N, M9540N, с мощност от 75к.с.,88к.с.
и 99к.с.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

 Тракторите са разработени специално за работа, при която се изисква малка външна ширина при увеличена производителност – работа в овощна градина, в лозя, както и различни комунални приложения. Ширината от 1.35метра (със стандартни гуми), заоблените калници и удобно разположените обслужващи елементи позволяват работа и при ограничено пространство.Трансмисията е с 5 синхронизирани предавки в 3 групи, гарантират доброто степенуване на 15 скорости напред и назад (включително група предавки със приплъзване).

 Тракторите с тясна колесна база притежават серийно монтирано хидравлично реверсивно превключване под товар. Тази удобна система за превключване дава възможност за много добра маневреност и при работа в тесни пространства, без уморителното боравене с педала на съединителя.

 

Изпратете запитване