Трактори

Лозаро-овощарски трактор KUBOTA Серия М5001 Narrow

Tракторите от тази серия са с компактна форма , с кабина или ролбар.Предназначени са за работа в овощната градина или на лозето, както и за работа в комуналната сфера. Тракторите са три модела М5071N, M5091N, M5101N, с мощност от 73к.с.,93к.с.
и 103к.с.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Тракторите за лозя и овощни градини от серия M narrow (тесни) са оборудвани с V-3800 TIE 4F 4-цилиндров дизелов двигател Кубота с ниво на емисиите 3B. Двигателят има и нов електронен контрол на скоростта, с който можете да контролирате оборотите на двигателя. Вместо три резервоара, като при предишните модели, той има само два големи резервоара разположени от двете страни отдолу на кабината.

Тракторите се предлагат в две версии на трансмисията съответно едната с 18 предни и задни предавки, както и комфортна трансмисия с 36 предни и задни предавки и двойна скорост.
При обработката на лозята и овощните градини с разпръсквачи и пръскачки, подрязването и почистването на листа изискват тесния трактор да има голяма товароподемност. Поради тази причина тракторът M5001 Narrow е оборудван с мощна навесна система.

 Голяма, просторна, с перфектна ергономия – комфортната кабина с равен под на М5001N осигурява всички предпоставки за приятна и продуктивна работа с лозарския трактор. По този начин вие може напълно да се концентрирате върху вашата работа без да правите някакви компромиси по отношение на комфорта.
При работа с култури засадени на редове (лозя и овощни градини), високата маневреност е един от определящите характеристики на добрия трактор. Отличната му маневреност, съчетана с висока стабилност на движение и безопасност, прави M5001 Narrow, точния трактор за такива цели.

Изпратете запитване

Разгледай още