Трактори

Трактор KUBOTA Серия L

Моделите са сред най-популярните модели трактори използвани в животновъдството.Предлагат се няколко модела с различна мощност от в зависимост от нуждите на земеделското стопанство.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Кубота модел L4240 е с 4 цилиндров двигател с обем 2,2 литра и 45к.с. Дизеловият двигател Кубота Е-TVCS е с по-голям достъп на въздух в горивната камера, което води до по голяма мощност, ефикасност и чистота на емисиите. Намалени са значително шума и вибрациите. FST трансмисията е напълно синхронизирана и позволява 16 скорости напред и 16 назад (включително пълзящи) в движение. Лекотата на работа с тази трансмисия и удобният лост я правят особено подходяща за различни почвообработващи операции и работа с челен товарач.- По избор на клиента може  и HST-PLUS трансмисия: 3-степенно хидростатично с превключване под товар, регулиране според натоварването, автоматично регулиране на задвижването. Товароподемноста е 1735кг. Лесен за управление при максимален комфорт - кабина с климатик, седалка на въздушно окачване - серийно.

Кубота  модел L5040 е сред най-популярните модели трактори използвани в животновъдството.

Двигателят е 4 цилиндров с мошност 53к.с. и обем 2434 см3. GST трансмисията е с 24 предни и 16 задни скорости в 2 диапазона (включително плавни скорости) и опериране без спирачки за максимално удобство на оператора. Електронно контролираната хидравлична система позволява смяна в движение. Има вариант L5040D без кабина и L5040 G CAB с кабина, с вграден климатик позволяващ вътрешна и външна вентилация.- комфортът при управление на трактора се осигурява с регулиращ се волан.Товароподемноста е 1885 кг.

Кубота модел L5240 e s 4-цилиндров  двигател с обратна рециркулация на газовете и обем 2,4 литра и 54,5 к.с.Хидростатична трансмисия с по-голяма  мощ, работоспособност и издръжливост под името HST-PLUS . Автоматичният контрол както на HST помпата и мотора дават оптимална работа независимо от изпълняваната задача, работните условия или опита на оператора. В допънение HST-PLUS включва хидравличен сервомеханизъм, който намалява необходимия натиск, необходим за задействане на HST педала. Системата HST-PLUS допълнително намалява вибрациите, шума и умората на оператора. Товароподемноста е 1920 кг.

 

Кубота модел L5740 е сходен с L5240 но с по мощен двигател от 60к.с.

Изпратете запитване