Трактори

Трактор KUBOTA Серия B

Тракторите от тази серия на Кубота се използват успешно в зеленчукопроизводството. включва най-малките трактори от марката Кубота от 12 до 30к.с.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

От серията В20  се предлага изобилие от варианти и модификации, допринасящи за повишаване на функционалността и продуктивността. От най-малките трактори с 12 к.с. до тези с 24 к.с. Кубота надминава очакванията и задоволява изискванията и на най-взискателните. Компактни габарити превръщат  тракторите от тази серия в незаменим помощник в оранжерийното производсто, животновъдните ферми, голф игрища, паркове и други.Тракторите са с 2 и 3 цилиндъра. Обемът на двигателите варира от 479куб.см. до 1123см3.Колесната формула е 4х4 с механична скоростна кутия. Теглото на тракторите е от 460 до 940кг., а товароподемността е от 430 до 615кг. Компактните габарити превръщат тракторите от тази серия в незаменим помощник в оранжерийното производство, животновъдните ферми, голф игрища, паркове, лични дворове и други. За комунални нужди в допълнение към тракторите, Кубота предлага на своите клиенти роторна метла, фреза за сняг, снегорин, косачка с кош за събиране на трева, челен товарач с кофа или палетни вилици.
Модел ВХ2350 е с мощност -23 к.с. Двустепенна хидростатична трансмисия, 4 интегрирани хидравлични клапана, преден товарач с повишена товароподемност са само някои детайли, които подобряват една вече призната концепция. Задвижване на всички колела, заден ВОМ, междуосов ВОМ, задна навесна система, хидравлично кормилно управление,много хидравлични нововъведения в основното оборудване, предна навесна система,преден независим ВОМ, богато допълнително оборудване. Три различни апарата за косене, събиране на тревата с приземно и високо до 180 см. разтоварване,напълно оборудвана кабина, дъска и роторен снегорин, четка и т.н. се предлагат като оригинално оборудване.

При серия В30 мощността нараства до 30 к.с.,повишена товароподемност на навесната система, сервоуправление за по-добра маневреност и по-висока максимална скорост. Тук Кубота предлага отново варианти с кабина или с ролбар. Избор на гуми за различно приложение на машината, в селското стопанство, промишлеността или подръжка на зелените площи. Кабината предлага изключително добра видимост, вгражданите материали са с високо качество, а многофункцианалната седалка допринася за още по-голямото удобство на водача. Бързият монтаж и демонтаж на челният товарч спестява време и допринася за мигновенота връщане на трактора в работния процес.

 

Изпратете запитване