Трактори

Трактор KUBOTA M9960 М8560

В най- популярния клас трактори Кубота предлага на пазара моделите М8560 и М9960.Поради високата си маневреност са изключително подходящи за леки обработки. Тракторите са с мощност 93к.с. и 112к.с. с обем на двигателя 3800см3 Товароподемоста на навесната система е 4100 кг.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Тракторите от тази серия са изключително маневрени. Двигателите са четири цилиндрови с обем 3800 куб. см.Последната технология на двигателите с"Common rail" впръскване осигурява по ниски емисии на отработени газове съгласно етап IIIB на регулациите на ЕС, подкрепен от оксидационния дизелов катализатор (DOC) и филтър за твърди частици (DPF). Интелигентният контрол на двигателя позволява допълнителни функции като например управление на скоростта с цел постоянна скорост на отвеждащия вал (PTO) и намаляване на натоварването на двигателя с 20% в транспортен режим. Така шумовото замърсяване и разхода на гориво могат да бъдат значително намалени. Новата трансмисия с 6 синхронизирани предавки разпределени в 3 групи (бързи, бавни и пълзящи) всяка от които включвана под товар предлага общо 36 скорости напред и назад. Благодарение на това се постига максимално използване на пълната мощност на двигателя.

Системата Over Drive поддържа оборотите на двигателя 20% по ниски от поддържаната скорост дори при високи скорости от 40км/ч. за икономия на гориво и по-нисък шум. Превключването на посоката на движение става със специален лост без нужда от педал. За да се намалят усилията на тракториста и се удължи живота на трактора М8560 и М9960 са снабдени с хидравлични спирачки на основата на мокри дискове. Те изискват по-малък натиск на педала и запазват качеството си и след дълга и тежка работа.

Ако попаднете в кал няма да се наложи да забавите работата, само задействайте електро-хидравличния блокаж на диференциала на задните колела за постигане положително триене.

Превключването в режим 4х4 става с едно движение без да е необходимо да спрете трактора когато например излизате от полето на път. Комфортът е осигурен с много екстри като например извито в горната си част предно стъкло за по-добро виждане нагоре;закръглени стъклени стени на кабината за по-добра видимост и пространство;по-широка врата на кабината; подвижен волан; климатик разположен под седалката с 6 отвора за въздух, които могат да се регулират като посока или да се затварят. Моделите се предлагат със специално проектирани за тях челни товарачи.

 

Изпратете запитване