Трактори

Трактор KUBOTA M6060 M 7060

Компактни, леки и маневрени са тракторите Kubota модели М6060 и М7060 с мощност съответно 66к.с. и 74к.с.предлагат богато стандартно оборудване.Товароподемоста е 2300кг.
Моделът M6060 се предлага и с вариант без кабина.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Модели М6060 и М7060 са с обем на двигателя 3330 см3. Двигателите са четири цилиндрови с четири клапана на всеки цилиндър осигурява отлична работа. Модерното електронно контролирано впръскване „Common rail“, допълвано от филтър за твърди частици, оксидиращ катализатор и рециркулиране на отработените газове според Европейската категория IIIB. Електронно контролираната скорост на двигателя осигурява дори при разнообразни натоварвания постояна скорост и в резултат икономична работа.

Трансмисията е механична с  18 предни и задни скорости в три групи, с 6 скорости в основната скоростна кутия, плъзгащи скорости и 40km/h еко скорост,която осигурява 20% по-ниска скорост на двигателя с цел икономия на гориво,всички задачи могат да бъдат изпълнени комфортно и ефективно. Удобния за работа хидравличен реверс осигурява пъргава работа с челен товарач и плавна смяна на посоката на движение. Също впечатляват други елементи на базовото оборудване, като прозрачната кабина с климатик и седалка за водача на въздушна възглавница, автоматичните звена на навесната система и автоматичен теглич за ремарке, работни светлини и саморестартиращи индикатори.

 

Изпратете запитване