Техника и инвентар

Торачка Kubota модели DSМ / DSM - W Geospread

Моделите DSM, DSM-W, са оборудвани с TrimFlow система за разпръскване към граница. Той може да настрои точно за всички видове тор и всички работни широчини. Използването му е лесно, без да напускате кабината на трактора.
Системата за торене на Kubota е "Rotaflow" :

При тази система "Rotaflow"гранулите ускоряват преди достигането им до перките за разхвърляне,плавно ускоряване: без прах, без натрошаване на гранулите тор,хоризонтално разпръскване,минимално влияние на вятъра,прецизно препокриване: при хълмисти и равни терени, кит за микроторове и гранули, подходящ също и за семена.

Модел за точно разпределение:8 големи лопатки на диск позволяващи ширина на разпръскване от 9 до 54 м. Моделът на двойно препокриване осигурява ненадмината точност. 8-те лопатки на диск осигуряват непрекъснат поток на разпръскване на тора на полето. Това е важно за правилното разпределение на тора при висока скорост осигуряващо висока производителност.
Дори и при хълмист терен, торта е винаги в контакт с перките и минава по цялата й дължина.

Настройката на работната ширина е лесна и бърза, като разпръскването на тора към полето е под формата на триъгълник
При работа над 24 метра, ъгълът на разпръскване се променя от 4 до 8 градуса посредством датчик. Двата диска могат да бъдат изключени независимо един от друг при наближаване на границите на полето.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Моделите DSM и DSM-W са предназначени  за средни по големина стопанства. Модели са с обем от 1100 л, 1550 л и 2000 л. Широчина на разпръскване от 10 м до 24 м.(27/28м опция). 

Стандартното оборудване включва -комплект за фина настройка, 2 предпазни решетки, съединител с устройство за претоварване, накрайници на маркучите от неръждаема стомана, кит за тестване качеството на тора. Всеки диск е оборудван с осем лопатки, които определят работната широчина. Осемте лопатки осигуряват точното и прецизно разпръскване на тора от 10 до 24 м. Двата диска могат да бъдат изключени независимо един от друг при наближаване на границите на полето.Моделът DSM-W е с електронна везна, управлението е хидравлично.

Изпратете запитване

Разгледай още