Техника и инвентар

KUBOTA DSX/ DSX-W / DSX -W Geospread

Торачките Кубота са с работна ширина от 9м. до 54 м.
На пазара се предлагат три серии включващи много модели с различен капацитет на бункера и възможности.Моделите DSX, DSX-W и DSX-W GEOspread са оборудвани с TrimFlow система за разпръскване към граница. Той може да настрои точно за всички видове тор и всички работни широчини. Използването му е лесно, без да напускате кабината на трактора.
Системата за торене на Kubota е "Rotaflow" :

При тази система "Rotaflow"гранулите ускоряват преди достигането им до перките за разхвърляне,плавно ускоряване: без прах, без натрошаване на гранулите тор,хоризонтално разпръскване,минимално влияние на вятъра,прецизно препокриване: при хълмисти и равни терени, кит за микроторове и гранули, подходящ също и за семена.

Модел за точно разпределение:8 големи лопатки на диск позволяващи ширина на разпръскване от 9 до 54 м. Моделът на двойно препокриване осигурява ненадмината точност. 8-те лопатки на диск осигуряват непрекъснат поток на разпръскване на тора на полето. Това е важно за правилното разпределение на тора при висока скорост осигуряващо висока производителност.
Дори и при хълмист терен, торта е винаги в контакт с перките и минава по цялата й дължина.

Настройката на работната ширина е лесна и бърза, като rазпръскването на тора към полето е под формата на триъгълник
При работа над 24 метра, ъгълът на разпръскване се променя от 4 до 8 градуса посредством датчик. Двата диска могат да бъдат изключени независимо един от друг при наближаване на границите на полето.
Техническо описание Изпратете запитване Изтегли брошура

Техническо описание

 

 Най-големият модела от серията DSX е с широчина на разпръскване от 12 м до 54 м. Гамата включва два модела с обем 1500 л и 1875 л, който може да се увеличи съответно до 3450 л и 3900 л. Моделите DSX-W и DSX-W Geo са с електронна везна, а моделът DSX-W Geo e подготвен за Geospread и Geokontrol.Торачката може да работи на всички стандартни широчини, без смяна на дискове или перки. Работната широчина се настройва посредством скоростта на ВОМ-а и двете предавки на редуктора. Иновативното задвижване на всеки диск осигурява бавно бъркане, благодарение на системата „бавно въртене”, при което бъркалките се въртят на 15 % от скоростта на диска.

Моделът „DSX-W GEO spread” е оборудван със система за теглене(електронна везна) и контрол на секциите за да осигури оптимално разпределение на хранителните вещества от тора върху растенията. Системата за теглене постоянно следи и контролира нормата на торене независимо от скоростта и вида тор. Със системата GEO spread ние може да определим нормата на торене и широчината на разпръскване индивидуално за всеки диск директно от кабината на трактора чрез терминала ISOBUS! Торачката е оборудвана с два електрически мотора, монтирани на всеки дозатор. Единият управлява отварянето и пускането на тора върху диска, а другият нормата на торене.

COMFORT CONTROL II

 

С монитора Comfort Control II, на моделите DSM и DSX, вие можете да управлявате директно от кабината на трактора. Монитора предлага всички функции като: старт и стоп, настройка на нормата на торене, увеличаване и намаляване на нормата по време на работа.
Също така можете да изключите и двата диска независимо един от друг.

 

ISOMATCH TELLU & ISOMATCH TELLUS GO:
IsoMatch TELLUS е първият универсален терминал, който ви дава възможност да управлявате два различни ISOBUS интерфейса заедно. Това позволява директен контрол на две машини по едно и също време, да използвате GEO Control или да видите картина от камерата без да сменяте екрана.

 

• Два ISOBUS интерфейс екрана
• Голям 12,1 инча цветен тъчскрийн дисплей
• Интуитивно управление
• Възможност за съхранение на информация на флаш памет
• 4 USB слота за обмен на данни и информация
• Вграден PDF четец на данни и обмен на информация
• RS232 връзка за GPS устройства
• Интернет връзка чрез USB или рутер
• Вграден интернет браузър

 


ISOMATCH TELLUS GO

 

Мониторът IsoMatch Tellus GO е универсален ISOBUS терминал. Този екран е проектиран за бърз и удобен контрол на всеки прикачен инвентар съвместим с ISOBUS, давайки на фермера система, която е проектирана изцяло за неговите нужди.

 

Мултифункционалният терминал с тъчскрийн екран:
•Бърз и удобен контрол на всеки инвентар с ISOBUS
•Приложения включващи ръчно управление, контрол на секциите и регулиране на нормата
•Екран с обема на бункера, настройките на торачката и индикатор при окрайчване
•Програмирана и реална норма, настройка на работната широчина
•Звуков сигнал при празен бункер
•Брояч на хектарите (3 различни вида)

 

Изпратете запитване