Техника и инвентар

Есенна сеялка KUBOTA Серия SD

Пневматични сеялки Кубота с работна ширина от 2,5 до 4,5м.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

KUBOTA СЕРИЯ SD1000

Серията SD1000 е подходяща за малки и средни стопанства, комбинирайки компактен, олекотен дизайн с доказаното качество на Kubota. Моделите са с рабона ширина от 3 до 4,5 м. Изисква се мощност по – малка от 55 kW заради ниския център на тежеста.
Колелата на серия SD1000 са снабдени със стандартни или широки гуми, които движейки се в коловоз осигуряват постоянен контакт с почвата. Колеята може да се регулира от 1,65м до 2,10м.
Бункерът на серия SD1000 е с ниска височина на пълнене и се предлага с обем 750 литра, който може да бъде увеличен до 1000 литра. Електронния контрол на Kubota серия SD1000 е с въжможност за опциите FGS,Signus и ESA.

KUBOTA СЕРИЯ SD1000M

Серията SD1000M са най – продаваните пневматични сеялки на Kubota. Улесненото използване, здравината и изчистения дизайн правят този модел много атрактивен.
Благодарение на центъра на тежестта и малкото си тегло, серията SD1000M на Kubota дори може да се използва от трактори с по-малка мощност.
Изсяващият апарат се завдижва механично и е централно раположен под бункера с добра видимост и достъп. 750 литровият бункер е с непромокаемо покривало с UV защита от слънцето. Дистрибуторът е монтиран в бункера на сеялката. Предлага се и стълба като опция за ръчно пълнене. Задвижването е на 1000 об./мин, като опция се предлага и хидравлично задвижване.

KUBOTA СЕРИЯ SD2000M

Серията на Kubota SD2000M е усилен вариант на SD1000M и е с работни широчини от 3.00, 3.50 и 4.00 метра за по-големи стопанства. Благодарение на по-големия бункер от 1050 литра тя ни спестява разходи в дългите работни дни. Поради големия обем на бункера ние увеличаваме производителността си и намаляваме разходите. Той е лесно достъпен от централно разположената стълба и е оборудван с метален капак за защита на семената.
Здравият капак може да се отвори напълно при пълнене с товарач, шнек или с чували. Благодарение на универсалната навесна система, сеялката може да работи в съчетание с вертикална палцова фреза и др. Механичното регулиране на изсяващия ботуш е стандарт, а хидравличното – опция.
Раменете на усилените хидравлично сгъваеми маркири са добре защитени. При повдигане на сеялката в края на полето, изсяващият апарат спира и предотвратява от натрупване на семена.

KUBOTA СЕРИЯ SD3000M

Моделите от серията SD3000M на Кубота са комбинация от палцова фреза и сеялка. Независимо от тази интегрирана концепция, сеещата задна част може да бъде монтирана или демонтирана в случай на необходимост. Бункерът за семена е монтиран директно върху триточковата навесна система на активната брана за всички модели от сериите PH2000 и PH3000. Дозиращият механизъм е централно монтиран върху рамата на изсяващите дискове, позволявайки капацитета на бункера да достигне до 1800 литра. Металният капак на бункера може да се отвори напълно, което улеснява пълненето му с шнек, биг багове или товарач. Платформата разположена между бункера и дистрибутора ни дава възможност за лесен достъп при обслужване.

Изпратете запитване