Техника и инвентар

Пролетна сеялка KUBOTA Серия PP

Прецизното земеделие днес става все по-важно.За това Кубота предлага сеялки отговарящи на всички изисквания за точна сеитба. Kолкото по-точно и равномерно се изсяват семената, толкова добивът е по-голям.Със системите за прецизно земеделие GEOcontrol и GEOseed® на серията PP, ще се избегне двойното изсяване на семена. Дори и през нощта вашите резултати ще бъдат изключителни.
Моделите от серията PP, могат да работят както при нормални условия, така и при не добре обработени полета. Серията PP се предлага с работни ширини от 3 до 6 м, с регулируеми междуредия.
За всички видове обработка и сеитба на редови култури,Кубота предлага доказани технологии отговарящи на всички изисквания за точна сеитба. Пневматични сеялки от 4 до 16 реда и с различно междуредие за различни видове култури.
Техническо описание Изпратете запитване Изтегли брошура

Техническо описание

Серия PP1000 с твърда рама от 3,00 м до 6,10 м. Възможност за междуредово разстояние от 30 см до 80 см според вида на културата.

Серия PP1450V с телескопична рама и междуредово разстояние от 33 см до 80 см. 6, 7 или 8 реда и бързо преминаване от едно междуредие на друго с хидравлика в зависимост от вида на засяваните култури.

Серия PP1600F със сгъваема рама от 6 м и с междуредово разстояние от 37,5 см до 80см. 8, 12 или 16 реда.

Серия PP1000TF – сгъваема рама с колесар. Два модела греда с широчина от 4,50 м или 6,00м. Минимално теглително усилие от само 80 к.с.

Всички модели могат да бъдат оборудвани и с торовнасящи бункери.

Изпратете запитване