Техника и инвентар

Плугове Kubota RM

Кубота предлага богата гама от навесни и полунавесни плугове включващи модели от 3 до 6 корпуса, с болтова или нон-стоп защита. С разстояние между телата от 100 см. Плуговете на Кубота работят безпрепятствено дори и при голям обем растителни остатъци без задръстване.Плуговете са разделени в две серии RM и RM -Variamat.Системата Variomat на Кубота предлага оптимално съотношение между почвените условия, плуга и трактора за максимална производителност. Патентованата система Variomat е най надежната система на пазара. Тя осигурява паралелен контрол на плуга по цялата му дължина, което позволява автоматичните му настройки. Ползите от това са минимално теглително усилие и по малко износване.
Техническо описание Изпратете запитване Изтегли брошура

Техническо описание

Плуговете от серията RM 2000 са конструирани за висока производителност при леки до средно тежки почвени условия.Дизайнът на RM 2000 гарантира минимални изисквания при повдигане и дърпане.Здрава конструкция на рамата, която е закалена и е с формата на квадрат с размери 150мм Х 150мм.Без заварки по нея тя издържа и в най трудните и сухи условия.Всички модели се предлагат с междукорпусно разстояние от 85см. и 100см.

Моделите от серията RM 2000 се предлагат от 3 до 5 корпуса.Серията RM 2005-2005V e с междукорпусно разстояние от 100см. и се предлага с 3 или 4 корпуса.Повечето модификации могат да се допълнят с по още един корпус. Подходящи за трактори до 150 к.с.

 

Плуговете от серия RM2000V с Variomat, модели  RM2000V-RM2005V са със същия дизайн като моделите от RM2000-RM2005. Единствената разлика е "Variomat". Тази система позволява лесна настройка на работната широчина „в движение“.

Няколко възможности за смяна на работната дълбочина:
 • Ръчна настройка на работната широчина
    и на първото тяло с винт.
 • Хидравлична настройка на работната
   широчина и ръчна настройка на първото
   тяло с винт.
 • Хидравлична настройка на работната
   широчина и автоматична на първото тяло.

За моделите с Variomat® RM2000VRM2005V, лесна настройка по време на работа от 30 до 50 см (12-20“) безстепенно.

 

 

Изпратете запитване