Техника и инвентар

Култиватор стърнищен KUBOTA Серия CU

Гъвкавата серията на Кубота CU може да бъде използвана с много предназначения. Може да работи като продълбочител (40см.) или с тежки приспособления. Усилената рама е най-важния елемент от машината, която Кубота подобри наскоро.
Кубота проектира рама, която със своите 3м. може да издържи и на 240 к.с. мощност и 300 к.с. при 4 метровата сгъваема рама. Видът на използвания материал определя живота на всяка една машина.Използват се тръби, които са топлинно обработени. поради това третиране, материалът може да носи повече товар и остава лек и надежден. Кубота предлага на пазара няколко модела стърнищни култиватори.
Техническо описание Изпратете запитване Изтегли брошура

Техническо описание

Серия CU 2000 е с еднакви технически показатели със серия CU 3000, която е с три секции. Рамата е с един и същ дизайн, като работните органи са паралелограмно окачени. Серията CU 2000 е еквивалентна на CU3000 и може да се комбинира с всички ролери и аксесоари за добро уплътняване на почвата, като запази своята компактност. Работните органи са окачени посредством билт към рамата и могат да бъдат лесно сменени или свалени.

Технически данни:

Серия CU2000:

Работна широчина от 2,5 м до 4 м

Работна дълбочина до 35 см

Рама –двусекционна

Подравняване– с дискова секция или валяци

Серия CU3000:

Работна широчина от 2,5 м до 4 м

Работна дълбочина до 35 см

Рама – трисекционна

Подравняване– с дискова секция или валяци

Изпратете запитване

Разгледай още