Техника и инвентар

Култиватор стърнищен Lemken Kristall

Характерното за Kristall е, че може да се използва както за плитка обработка, така и за обработка на средна дълбочина от 20 см.В България този тип култиватори успешно се използва за снижаване на разходи при подготовка на почвата за сеитба на житни култури и рапица.

При култиваторите Kristall за първи път се използва иновативната разработкана Lemken TriMix.Той представлява работен орган с тройно острие за по-добро подрязване на почвата комбинирано с извити крила за по-добро смесване на органичните остатъци с почвата. Култиватора Kristall може да бъде оборудван и с работен орган с прави крила,подходящ за по-лепкави почви.Острите работни органи с тройни остриета проникват лесно в почвата, като гарантират голяма работна ширина при наличието на малък брой работни органи,което води до икономии на гориво.Култиватора Kristall могат да бъдат оборудвани със система за бърза замяна на oрганите,което много улеснява подмяната на работните органи. Стойките и полусферичните дискове за подравняване са разположени така,че да работят без забиване.
Работната дълбочина варира от 5 до 25см се регулира лесно,без инструменти само с преместване на един щифт.
Техническо описание Изпратете запитване

Техническо описание

Дисков култиватор “ LEMKEN , модел  “ Kristal 9/ 400 K “ , навесен, сгъваем

Видът на  работни органи е  тип “ пачи крак широк”,системата на безопасност е с предпазен болт, работна широчина: 4.0 метра,транспортна широчина 3.0 метра, валяк двоен DRF 400/400 мм, тегло :2 050 кг, работна дълбочина до 20 см

В зависимост от нуждите на земеделското стопанство модела '' Kristall''  се предлага с различни технически характеристики.

Изпратете запитване