Техника и инвентар

Lemken fieldtronic

Защо LEMKEN електроника?

През последните десет години развиваме новаторска електроника за селскостопанска техника. Нашите решения се създават в тясно сътрудничество с хората, които ги използват ежедневно - фермери и земеделски производители по цял свят. Това ни позволява да Ви предоставим точно необходимите решения, за да успеете да обработвате полетата си успешно.
Техническо описание Изпратете запитване Изтегли брошура

Техническо описание

CCI-200 terminal

Терминалът CCI-200 на LEMKEN може да се използва универсално, въз основа на стандарта AEF. Състои се от здрав пластмасов корпус, цветен дисплей с 8,4 инча, с автоматично регулиране на яркостта и осветена клавиатура, за да сте сигурни, че имате перфектен преглед ден или нощ. Ергономичният дизайн на терминала е подобрен чрез интуитивна работа чрез сензорен екран и функционални бутони за смяна на страници.Референтните стойности могат да се задават чрез ротационен енкодер, а терминалът разполага с няколко допълнителни интерфейса.

Това позволява добавянето на различни допълнителни контролни елементи на ISOBUS, т.нар. Помощни устройства.

Функциите на терминала могат да бъдат разширени чрез набор от CCI.Apps, за да се гарантира, че те оптимално отговарят на вашите индивидуални нужди.

CCI-50 terminal

Терминалът LEMKEN CCI-50 е напълно функциониращ малък формат на ISOBUS терминал, сертифициран по стандарта AEF. Той предлага същите функции като CCI-200 с диагонал на дисплея 5,6 инча. Всички интерфейси, с изключение на WLAN, са сравними с тези на терминала CCI-200. Помощните средства могат да бъдат модернизирани съответно.

Изпратете запитване

Разгледай още