Техника и инвентар

Дискови брани KUBOTA Серия CD

Дисковите брани на марката Kubota са с работна широчина от 2,5м до 5,0 м. Два реда независимо окачени тежки дискове с размери от 520 мм и 573 мм и натиск от по 100 кг на диск за отлична обработка на почвата и растителните остатъци. Механично или хидравлично регулиране на работната дълбочина. Богат избор на валяци в зависимост от условията на почвата и нуждите на клиента.
Техническо описание Изпратете запитване Изтегли брошура

Техническо описание

Дискова брана Kubota серия CD 1000 е с работна ширина от 3 до 5 метра, работната и дълбочина е до 10см.

Рамата е конструирана да носи дори и най-тежкия валяк Actipack. Дисковете са с размер 520 мм х 5 мм. Регулирането на работната дълбочина се определя от различни по размер пластини, които са разположени на хидравличните цилиндри на валяка. Опростена и лесна за работа! Прецизната работа без хребети се осъществява посредством странични дефлектори. Намоделите от серията CD 1000 могат да бъдат монтирани пружини за допълнително смесване на растителните остатъци с почвата. Богат избор на валяци според нуждите на клиента.Отлична обработка на почвата, опростена и лесна за работа.
От серията CD 1000 се предлагат различни модели : CD 1300;CD 1350;CD 1400;CD 1400F;CD 1500F.

 

Дискова брана Kubota серия CD 2000 е подходяща както за плитки , така и за дълбоки почвени операции.

Серия на Kubota CD 2000 е изключително надеждна поради факта, че е с добре познатата ни рама, която се използва при повечето култиватори. С усилената глава и рама с размер 100 мм х 100 мм х 8 мм, тя може да бъде оборудвана дори и с най-тежкия валяк. Окачването на валяка е в предната част на рамата за по-добро разпределение на товара по време на работа и транспорт. Дори и с разстояние от 900 мм между секциите на дисковете, серията CD2000 изисква минимална товароподемност от трактора.За постигането на максимално качествена обработка, дори и при максимална работна дълбочина, серия CD 2000 е оборудвана с 573 мм дискове. Големите дискове позволяват висока скорост, дори и при голям обем растителни остатъци. Формата на назъбения диск позволява максимално проникване в почвата независимо от условията.Независимо от диаметъра на диска, ъгълът на рязане е постоянен заради коничната форма на диска. Моделите от серията могат да бъдат оборудвани и с 520мм х 5 мм дискове.

ЛЕСНА НАСТРОЙКА!

Работната дълбочина може да се регулира лесно независимо дали е механично или хидравлично. По време на работа за фина настройка може да се използва и притъпкващия валяк. Клапаните за заключване на цилиндрите поддържат постоянна работната дълбочина.

При механичната настройка, теглото на валяка се трансферира в предната част на машината за по – добра работа и проникване в почвата.

От серията CD 2000 се предлагат различни модели CD 2300;CD 2350;CD 2400;CD 2400F;CD 2500F.

 

Изпратете запитване