Техника и инвентар

Активни брани Kubota

Активни брани с твърда или сгъваема рама
Техническо описание Изпратете запитване Изтегли брошура

Техническо описание

Обхватът на мощността на активните брани на Кубота е да предлага машини за всякакъв тип стопанство, като предоставя оптимална подготовка на семената, самостоятелно или в комбинация със сеялка. Подготовката на семената и засяването с едно минаване спестява време и средства. Тези са предназначени за оран на земя или в условия за мулчиране. Освен това приспособленията са лесни за използване и почти не се нуждаят от поддръжка.

Кубота PH1001
Средно голяма активна брана за трактори до 140к.с. Това е най-лекият модел  от гамата на Кубота, като също така се следва концепцията на серия PH3001 със самоносеща конструкция и двойни конични лагери.
Коритото на PH1001 се състои само от една огъната част, която е с болтове отгоре. Няма заваряване което увеличава стабилността особено в комбинация със сеялка. Два конични лагера с голямо разстояние, както и просвет на ротора от 98,25 мм между дъното на коритото и държача на зъбците за висока стабилност.

Кубота PH2001
Здрава, средно голяма брана за ефективна работа при всякакви условия с разстояние до ротора от 25 см, двоен коничен лагер, тежка глава и модулни носачи на зъбците.
Две профилирани 6 мм плочи, осигуряващи прецизно разстояние на ротора,
висока устойчивост на огъване на коритото 140 х 400 мм, вал от 50 мм с два големи конични лагера Ø 45mm и Ø 50mm с разстояние 55mm и
40 мм зъбни колела и достатъчно разстояние от 95 мм между дъното на коритото и държача на зъбите. Това осигурява добър поток на почвата и позволява на растителните остатъци да преминават лесно през машината.

Кубота PH3001
Мощна брана за всякакви операции при всякакви почвени условия. Здраво проектирана за интензивно използване с трактори до 250 к.с.

С усилен дизайн на коритото и ножове Quick-Fit, PH3001 е правилното решение за големи ферми и земеделски производители.
Стандартната скоростна кутия със скорост на ротора от 298rpm е снабдена с
сменяеми зъбни колела. Страничните дефлектори със защита от претоварване позволяват безпроблемна работа по повърхността на почвата, дори когато се работи в много трудни условия.
PH3001 е оборудван със ножове Quick-Fit като стандарт. Те са закрепени със специален щифт и планка, монтирани в държача на зъбите. Подмяната е много лесна, без да са необходими инструменти. В зависимост от почвените условия се предлагат предни активни ножове с по-агресивно действие. За оптимално представяне при трудни почвени условия, конструкцията на коритото осигурява голям просвет между държачите на зъбците и дъното на коритото. Това позволява на големи количества остатъци и камъни да преминават свободно, без да блокират.

 

Изпратете запитване